Fase 1 uitverkocht: vervolgfase in ontwikkeling

We beginnen 2018 met fantastisch nieuws: fase 1 is volledig uitverkocht!

Fase 1 uitverkocht

In het afgelopen jaar zijn er nieuwe vakantieboerderijen en moderne recreatiewoningen gerealiseerd die sinds een aantal maanden worden verhuurd. Ook deze recreatiewoningen hebben een prima rendement behaald. Kortom: een resultaat om trots op te zijn.

Inmiddels zijn de plannen voor de vervolgfases volop in ontwikkeling. Uiteraard houden wij u via deze website op de hoogte van de laatste stand van zaken en start verkoop.

Nieuwe types

Variatie in het aanbod is een belangrijk speerpunt voor de verhuur. In overleg met de Leistert wordt daarom ingezet op twee nieuwe types vakantieboerderijen die gericht zijn op nog meer luxe en buitenleven. Hierbij kunt u onder andere denken aan een open haard buiten, loungehoek en luxe BBQ-meubel. Naast de nieuwe vakantieboerderijen zijn de reeds bekende Kids Special woningen (moderne recreatiewoningen) tevens onderdeel van de vervolgfases.

Inschrijven fase 2

De officiële verkoop is nog niet gestart, maar u kunt zich wel alvast inschrijven.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeld voor de nieuwsbrief ontvangt u maandelijks een update van de laatste ontwikkelingen en de aankomende infodagen.

> aanmelden nieuwsbrief