Het ProjectIn de groene gemeente Leudal, ook wel de ‘tuin van Limburg’ genoemd, ligt Buitenhof de Leistert. Een ruim opgezet vakantiepark met luxe vakantieboerderijen, moderne receratiewoningen en uitgebreide voorzieningen. Het park wordt omringd door schitterende natuurgebieden en is door haar centrale ligging de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in heel Limburg.

Vanwege het succes van Buitenhof de Leistert wordt het park uitgebreid met traditionele vakantieboerderijen en moderne recreatiewoningen in een eigentijdse architectuur. De woningen staan op ruime kavels (eigen grond), zijn luxe afgewerkt en beschikken over een overdekt terras. Dit biedt u de mogelijkheid om het hele jaar door optimaal te genieten. De thematisering van de Buitenhof wordt doorgetrokken naar de uitbreiding en zorgt voor een natuurlijke, rustgevende setting.

De uitbreiding is al deels gerealiseerd op het terrein tussen Recreatiepark de Leistert en Buitenhof de Leistert en wordt met deze laatste fase volledig aan elkaar ‘gesmeed’. Hierdoor ontstaat er een optimale verbinding tussen het Recreatiepark en de Buitenhof en heeft u alle voorzieningen en faciliteiten bij de hand.

Een recreatiewoning op de uitbreiding van Buitenhof de Leistert kan uw schitterende bezit worden! Vanwege de uitstekende rendementen is het daarnaast ook nog eens een goede investering.