Het ParkNatuurlijk karakter

Ontmoet Buitenhof de Leistert, een ruim opgezet vakantiepark met luxe vakantieboerderijen, moderne recreatiewoningen en uitgebreide voorzieningen. Het park wordt omringd door schitterende natuurgebieden en is zeer geliefd bij haar vakantiegasten. De thematisering van het park is gebaseerd op het landelijke karakter van de omgeving en doet de sfeer van vroeger herleven. Lommerijke lanen, hoven en fruitgaarden maken de beleving compleet.

Traditioneel & modern ontmoeten elkaar

De vormgeving van de vakantieboerderijen is geïnspireerd door de historische, streekeigen boerderijarchitectuur. Door de grote variatie in toegepaste materialen en sferen wanen de vakantiegasten zich in een dorp van weleer. De kinderen kunnen zich uitleven in een van de speeltuintjes die verspreid liggen over het park en het water trotseren op het veerpontje. De moderne recreatiewoningen zijn ontworpen naar de wens van de hedendaagse vakantiegast. Comfortabele woningen met een frisse en eigentijdse uitstraling.

Voorzieningen

Buitenhof de Leistert is onderdeel van Recreatiepark de Leistert en beschikt over zeer uitgebreide voorzieningen. Slechts een van de redenen waarom het park zo populair is onder vakantiegangers uit binnen- en buitenland. Hieronder een kleine greep uit het aanbod. Alle voorzieningen zijn te vinden op www.leistert.nl

  • Subtropisch zwemparadijs: subtropisch binnenzwembad en buitenbad met golfslagbad (recent gerestyled).
  • Speeltuin: naast het zwembad ligt de grote speeltuin met een jumboglijbaan, kleine trampolines, familieschommel, waterspeeltuin en meer.
  • Roei / speelvijver met strand en ligweide.
  • Overdekte en verwarmde Plaza met o.a. indoor speellandschap, supermarkt en grill restaurant.
  • La Selva Food & Drinks en La Selva Playground: familierestaurant en indoor speeljungle op de uitbreiding van Buitenhof de Leistert.

In 2020 investeert De Leistert weer volop in de faciliteiten op het park! Zo wordt de Plaza momenteel grondig verbouwd. Lees er hier meer over.

Ruim opgezet park omringd door veel groen en bossen. De accommodaties liggen op ruime kavels zijn goed onderhouden en van alle gemakken voorzien en het is er lekker rustig. In de omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen en je bent niet ver van steden als Roermond of Venlo. De voorzieningen op het pak zijn teveel om op te noemen, een aantal restaurants, bowling, zwembad etc. Kortom een aanrader voor iedereen. – Zoover beoordeling maart 2019

Fotoalbum voorzieningen

Het album voorzieningen geeft een goede impressie van de verschillende faciliteiten op het park.