Huis kopen om te verhurenEen huis kopen om te verhuren?

Wilt u een deel van uw vermogen investeren? Bent u op zoek naar een investering zonder risico en met een hoog rendement? Zou u daarom graag een huis kopen om te verhuren op een succesvol vakantiepark? Dan bent u bij Buitenhof de Leistert aan het juiste adres! Wij verkopen vakantiewoningen die particulieren en zakelijke investeerders als investering kunnen kopen. Buitenhof de Leistert is een schitterend gelegen vakantiepark in Limburg en een populaire bestemming voor vakantiegangers uit binnen- en buitenland. Vanwege de centrale ligging is het de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving.

Het vakantiepark is gelegen in de natuurrijke, groene omgeving van de Limburgse gemeente Leudal, ook wel de ‘tuin van Limburg’ genoemd. In verband met het succes van het vakantiepark wordt het park uitgebreid met nieuwe, moderne vakantiehuizen en boerderijen die gebouwd zijn in de authentieke Limburgse boerderijstijl. Door een huis te kopen om te verhuren kunt u ook genieten van het succes van Buitenhof de Leistert. Investeerders ontvangen de verhuuropbrengsten van hun vakantiewoning minus de bijbehorende kosten als rendement op hun investering. Ook kan het huis natuurlijk gebruikt worden voor een ontspannen vakantie.

Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden bij Buitenhof de Leistert? Vraag dan eens onze brochure aan voor meer informatie. Voor vragen kunt u ook contact opnemen via ons telefoonnummer 046 411 3290.

Investeren in een prijswinnend vakantiepark

Als u besluit een huis te kopen om te verhuren op Buitenhof de Leistert wordt het onderhoud en beheer van het huis door Recreatiepark de Leistert verzorgd. U heeft hier geen omkijken naar. Het gehele park wordt op professionele wijze beheert en onderhouden. Over de staat van uw huis hoeft u zich dus nooit zorgen te maken. Door haar jarenlange ervaring is uw investering in goede handen. Voor de verhuur werkt Recreatiepark de Leistert samen met diverse landelijk opererende touroperators, waaronder Roompot Reizen. Op die manier worden de verhuurresultaten geoptimaliseerd.

Buitenhof de Leistert is een succesvol pak met hoge waarderingen. Dit succes speelt dan ook een belangrijke rol in het uitstekende rendement dat investeren in een vakantiehuis oplevert. Op websites zoals zoover.nl en bungalowspecials.nl krijgt het park regelmatig hoge beoordelingen. Ook is de Buitenhof meerdere malen winnaar geweest van de Bungalow Specials Awards.

Waarom een huis kopen om te verhuren bij Buitenhof de Leistert?

Wanneer u van plan bent om een huis te kopen om te verhuren bent u natuurlijk op zoek naar een veilige investering. Een investering waar een mimimaal risico aan verbonden is. Door in een succesvol, al goed lopend vakantiepark te investeren is de kans op een hoog rendement vele malen groter. In dat opzicht levert investeren bij Buitenhof de Leistert u dus allerlei voordelen op, waaronder:

  • In tegenstelling tot nieuwe parken waar nog aan gebouwd moet worden is Buitenhof de Leistert al een gevestigd vakantiepark;
  • Buitenhof de Leistert heeft al vele enthousiaste vakantiegangers tot hun tevredenheid mogen ontvangen die regelmatig terugkeren;
  • Uitstekend gewaardeerd op verschillende beoordelingssites;
  • Centraal gelegen in een schitterende omgeving in Limburg;
  • Bewezen succesvolle formule;
  • Geprognosticeerd rendement tot 6% (gebaseerd op reeds gerealiseerde verhuuropbrengsten);
  • Het park verzorgt het verhuur, onderhoud en beheer zelf;
  • De mogelijkheid om te kiezen voor een vast rendement, waarbij u voor 5 jaar gegarandeerd bent van een vaste huuropbrengst.

Vraag gelijk onze brochure aan!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een huis om te verhuren bij Buitenhof de Leistert? Zou u ook graag investeren in dit succesvolle vakantiepark? Neem dan gelijk contact met ons op! Voor meer informatie kunt u onze brochure aanvragen. Als u direct met ons in contact wil komen kunt u ons bellen op 046 411 3290. We staan u graag te woord.