Investeren vakantiewoningBeschikt u over een mooi vermogen dat u graag zou investeren? Wilt u daarom graag investeren in een vakantiewoning? Maak kennis met Buitenhof de Leistert. Bij dit succesvolle recreatiepark kunnen particuliere en zakelijke investeerders vakantiewoningen kopen. Het park is ruim opgezet en bevat luxe recreatiewoningen en diverse voorzieningen. Met haar ligging in een schitterend natuurgebied is het een populaire bestemming onder vakantiegasten. Daarnaast maakt de centrale ligging het park de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in heel Limburg. Eigenaren die geïnvesteerd hebben in een vakantiewoning bij Buitenhof de Leistert ontvangen een mooi rendement op hun investering.

Buitenhof de Leistert ligt in de gemeente Leudal, die ook wel bekend staat als de ‘tuin van Limburg’ vanwege de groene omgeving. Wegens aanhoudende successen wordt het park uitgebreid met nieuwe vakantiewoningen in een typische Limburgse boerderijstijl en moderne, meer eigentijdse vakantiehuizen. Wilt u meeliften op het succes van De Leistert en genieten van een uitstekend rendement? Investeer dan in een vakantiewoning op dit mooie Limburgse vakantiepark! Ook u kunt trotse bezitter worden van een schitterende recreatiewoning, die natuurlijk ook gewoon gebruikt kan worden voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Ook graag investeren in een vakantiewoning bij Buitenhof de Leistert? Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag de brochure aan via het online contactformulier. Voor direct contact kunt u ook vrijblijvend bellen naar 046 411 3290. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Investeren in een prijswinnend vakantiepark

Bij Recreatiepark de Leistert hoeft u na uw investering in een vakantiewoning niet om te kijken naar het onderhoud en beheer van uw vakantiewoning. Dit wordt door het park zelf op professionele wijze verzorgd voor het gehele vakantiepark. Recreatiepark de Leistert heeft al jarenlang ervaring met het beheren van het park, wat betekent dat uw woning in goede handen is. Om u een optimaal rendement te kunnen garanderen werkt De Leistert samen met verschillende landelijke touroperators, zoals Roompot Reizen. Zo worden verhuurresultaten geoptimaliseerd.

Het succes van het park, dat overal hoog gewaardeerd wordt, is een belangrijke factor in het hoge rendement op de investering in een vakantiewoning. Zo krijgt Buitenhof de Leistert steevast hoge beoordelingen op sites zoals zoover.nl en bungalowspecials.nl en heeft het park zelfs diverse Bungalow Specials Awards in ontvangst mogen nemen.

Waarom investeren in vakantiewoningen bij Buitenhof de Leistert?

Investeringen in een vakantiewoning is natuurlijk niet zonder risico. Toch kunt u het risico beperken en van een hoog rendement genieten door in het juiste vakantiepark te investeren. Wat dat betreft biedt investeren in een vakantiewoning van Buitenhof de Leistert diverse voordelen ten opzichte van andere vakantieparken. Wij geven u een overzicht:

  • Buitenhof de Leistert is een bestaand en gevestigd park dat niet meer vanaf nul opgebouwd hoeft te worden;
  • Buitenhof de Leistert is een druk bezocht vakantiepark met vele tevreden en enthousiaste gasten;
  • Goede beoordelingen op diverse beoordelingssites;
  • Schitterende centrale ligging in Limburg;
  • Bewezen succesvolle formule;
  • Geprognosticeerd rendement tot 6% (gebaseerd op reeds gerealiseerde verhuuropbrengsten);
  • Het verhuur, onderhoud en beheer wordt door het park zelf uitgevoerd;
  • Mogelijkheid tot het verder beperken van uw risico door te kiezen voor een gegarandeerde huuropbrengst, waarbij u 5 jaar lang jaarlijks een vast bedrag uitgekeerd krijgt.

Over Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert is een combinatie van een bungalowpark en een camping. U kunt investeren in een vakantiewoning op dit bungalowpark. Het grote vakantiepark is gevestigd in Roggel, in de buurt van Roermond en Weert in het noorden van Limburg. Vakantiegangers kunnen hier zowel ontspannen als actief zijn in de omgeving en de talloze faciliteiten maken het vakantiepark erg kindvriendelijk. Met een supermarkt, bowlingbanen, indoor speelvoorzieningen, restaurants, snackbar, café en fietsverhuur wordt in alle behoeftes voorzien. Ook qua activiteiten is er genoeg te doen. Kinderen kunnen zich uitleven in het buiten- of binnenzwembad, met glijbanen, whirlpools en stroomversnellingen. Sportievelingen kunnen hun energie kwijt op de tennisbaan, beachvolleybalvelden, speeltuin of een van de vele andere voorzieningen.

Moderne vakantiehuizen en vakantieboerderijen

Zoals vermeld kunt u investeren in een moderne vakantiewoning of in een vakantieboerderij. De moderne huizen zijn luxe, comfortabel en hebben een eigentijdse uitstraling. De recreatiewoningen zijn voorzien van een overdekt terras en ‘en suite’ badkamers, inclusief wastafel en inloopdouche. Het merendeel van deze vakantiehuizen worden uitgevoerd als Kids Special woningen. Deze bijzondere vakantiewoningen zijn extra kindvriendelijk. Daarbij kan gedacht worden aan een speelhoek, kinderstoelen, bolderkar en een special voor kinderen ingerichte slaapkamer en een achtertuin die grenst aan een besloten speeltuin.

De vakantieboerderijen van het type Buitenleven zijn gebaseerd op de boerderijarchitectuur uit de regio. Ook deze huizen zijn erg luxe en voorzien van alle gemakken, zoals een luxe BBQ-meubel, groot overdekt terras met houtkachel en loungeset en zelfs een sauna.

Meer weten? Vraag de brochure aan!

Wilt u een deel van uw vermogen investeren in een vakantiewoning op Buitenhof de Leistert? Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden, of wilt u meer weten over het vakantiepark? Neem dan gerust contact met ons op en vraag om een brochure! Dat kan door het online contactformulier op de website in te vullen. Voor meer informatie kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 046 411 3290 en vertellen u graag meer.