InvesterenInvesteren in een recreatiewoning op de uitbreiding van Buitenhof de Leistert levert louter voordelen op. Woningeigenaren genieten van heerlijke vakanties met familie en vrienden in het veelzijdige Limburg, dé populairste vakantieprovincie van Nederland voor bungalowvakanties! De verhuur van uw recreatiewoning levert daarnaast ook nog eens mooie rendementen op. Recreatiepark de Leistert verzorgd op professionele wijze het beheer en de verhuur van de woning. Hierdoor kunt u dus lekker achteroverleunen en profiteren van een zorgeloze investering!

Investeren op een bestaand en succesvol vakantiepark

Recreatiepark De Leistert is al jarenlang een begrip in de regio en daarbuiten en Buitenhof de Leistert wordt sinds 2011 succesvol in de markt gezet. Hierdoor profiteert u van de sterke merknaam en lift u mee op het succes van een bestaand en beproeft verhuurconcept. Door middel van een gedegen marketingstrategie en de samenwerking met diverse landelijke touroperator wordt de bezetting van de woningen geoptimaliseerd.

Toekomstgericht

Recreatiepark de Leistert investeert continu in de kwaliteit van het vakantiepark en de recreatiewoningen. Zo worden er regelmatig nieuwe voorzieningen toegevoegd. Daarnaast besteedt de Leistert veel aandacht aan het onderhoud van de groenvoorzieningen, wegen en meer. Dit alles om ervoor te zorgen dat het park ook in de toekomst bij de top van de Nederlandse vakantieparken hoort!

Prachtige huizen op een uitstekend onderhouden park. Huisje erg schoon en compleet – Zoover beoordeling (september 2018)

Verhuur, beheer en rendement

Recreatiepark de Leistert verzorgt op professionele wijze het onderhoud en beheer van het gehele park en de individuele percelen. Door haar jarenlange ervaring is uw investering in goede handen.

Om de verhuurresultaten te optimaliseren werkt Recreatiepark de Leistert samen met diverse landelijke touroperators, waaronder Roompot Reizen. Een formule die zijn succes inmiddels heeft bewezen en garant staat voor enthousiaste en tevreden gasten. U kunt uw recreatiewoning op verschillende manieren gebruiken:

  • Combinatie van verhuur en eigen gebruik

Indien u optimaal wilt genieten van uw recreatiewoning en ook aantrekkelijke verhuuropbrengsten wilt generen, dan kunt u maatwerk afspraken maken. Het aantal dagen eigen gebruik is mogelijk tot 60 dagen.

  • Volledige verhuur

Voor optimale verhuurresultaten stelt u de recreatiewoning het gehele jaar ter beschikking voor de verhuur.

Verhuur van uw recreatiewoning

Ten behoeve van de verhuur van uw recreatiewoning tekent u een verhuurbemiddelingsovereenkomst met Buitenhof de Leistert B.V. Bij deze overeenkomst kunt u de duur en omvang van het eigen gebruik zelf bepalen, met een maximum van 60 dagen. Buiten de perioden van eigen gebruik zal de recreatiewoning voor u worden verhuurd. U ontvangt voor de daadwerkelijk verhuurde perioden een netto huuropbrengst. Deze netto huuropbrengst komt tot stand door de gerealiseerde huuropbrengsten te verminderen met de verhuurbemiddelingsvergoeding (22%). U ontvangt van Buitenhof de Leistert B.V. de netto huuropbrengst inclusief 9% BTW.

Inventaris in relatie tot verhuur

Er zijn exclusieve en hoogwaardige inventarispakketten voor de recreatiewoningen ontworpen en samengesteld. Kopers hebben de keuze uit een tweetal lijnen “Sun” en “Sky”. Het gebruik van deze inventarislijnen is verplicht met als doel het beoogde kwaliteitsniveau in de verhuur te waarborgen en de slagvaardigheid in het beheer te garanderen.

Gegarandeerde huuropbrengsten

U kunt tevens kiezen voor een gegarandeerde huuropbrengst. Deze is 100% gegarandeerd en niet afhankelijk van de feitelijke huuropbrengsten.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over deze mogelijkheden en de rendementen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij lichten het een en ander graag persoonlijk toe.

Vanaf prijzen per woningtype