InvesterenInvesteren in een recreatiewoning op de uitbreiding van Buitenhof de Leistert levert louter voordelen op. Woningeigenaren genieten van heerlijke vakanties met familie en vrienden in het veelzijdige Limburg, dé populairste vakantieprovincie van Nederland voor bungalowvakanties! De verhuur van uw recreatiewoning levert daarnaast ook nog eens mooie rendementen op. Recreatiepark de Leistert verzorgd op professionele wijze het beheer en de verhuur van de woning. Hierdoor kunt u dus lekker achteroverleunen en profiteren van een zorgeloze investering!

Investeren op een bestaand en succesvol vakantiepark

Recreatiepark De Leistert is al jarenlang een begrip in de regio en daarbuiten en Buitenhof de Leistert wordt sinds 2011 succesvol in de markt gezet. Hierdoor profiteert u van de sterke merknaam en lift u mee op het succes van een bestaand en beproeft verhuurconcept. Door middel van een gedegen marketingstrategie en de samenwerking met diverse landelijke touroperator wordt de bezetting van de woningen geoptimaliseerd.

Toekomstgericht

Recreatiepark de Leistert investeert continu in de kwaliteit van het vakantiepark en de recreatiewoningen. Zo worden er regelmatig nieuwe voorzieningen toegevoegd. Daarnaast besteedt de Leistert veel aandacht aan het onderhoud van de groenvoorzieningen, wegen en meer. Dit alles om ervoor te zorgen dat het park ook in de toekomst bij de top van de Nederlandse vakantieparken hoort!

Prachtige huizen op een uitstekend onderhouden park. Huisje erg schoon en compleet – Zoover beoordeling (september 2018)

Vanaf prijzen per woningtype