Verhuur, Beheer & Rendement

Recreatiepark de Leistert verzorgt op professionele wijze het onderhoud en beheer van het gehele park en de individuele percelen. Door haar jarenlange ervaring is uw investering in goede handen.

Om de verhuurresultaten te optimaliseren werkt Recreatiepark de Leistert samen met diverse landelijke touroperators, waaronder Roompot Reizen. Een formule die zijn succes inmiddels heeft bewezen en garant staat voor enthousiaste en tevreden gasten. U kunt uw recreatiewoning op verschillende manieren gebruiken:

  • Combinatie van verhuur en eigen gebruik

Indien u optimaal wilt genieten van uw recreatiewoning en ook aantrekkelijke verhuuropbrengsten wilt generen, dan kunt u maatwerk afspraken maken. Het aantal dagen eigen gebruik is mogelijk tot 60 dagen.

  • Volledige verhuur

Voor optimale verhuurresultaten stelt u de recreatiewoning het gehele jaar ter beschikking voor de verhuur.

Verhuur van uw recreatiewoning

Ten behoeve van de verhuur van uw recreatiewoning tekent u een verhuurbemiddelingsovereenkomst met Buitenhof de Leistert B.V. Bij deze overeenkomst kunt u de duur en omvang van het eigen gebruik zelf bepalen, met een maximum van 60 dagen. Buiten de perioden van eigen gebruik zal de recreatiewoning voor u worden verhuurd. U ontvangt voor de daadwerkelijk verhuurde perioden een netto huuropbrengst. Deze netto huuropbrengst komt tot stand door de gerealiseerde huuropbrengsten te verminderen met de verhuurbemiddelingsvergoeding (22%). U ontvangt van Buitenhof de Leistert B.V. de netto huuropbrengst inclusief 9% BTW.

Inventaris in relatie tot verhuur

Er zijn exclusieve en hoogwaardige inventarispakketten voor de recreatiewoningen ontworpen en samengesteld. Kopers hebben de keuze uit een tweetal lijnen “Sun” en “Sky”. Het gebruik van deze inventarislijnen is verplicht met als doel het beoogde kwaliteitsniveau in de verhuur te waarborgen en de slagvaardigheid in het beheer te garanderen.

Gegarandeerde huuropbrengsten

U kunt tevens kiezen voor een gegarandeerde huuropbrengst. Deze is 100% gegarandeerd en niet afhankelijk van de feitelijke huuropbrengsten.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over deze mogelijkheden en de rendementen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij lichten het een en ander graag persoonlijk toe.

Vanaf prijzen per woningtype