Investeringen Recreatiepark de Leistert 2020Ook in het nieuwe jaar investeert De Leistert weer volop in de kwaliteit van haar voorzieningen.

Verbouwing plaza

Op De Leistert wordt momenteel volop gewerkt aan de verbouwing van de Plaza en de bouw van maar liefst twee nieuwe horeca concepten op en bij de Plaza. Ook in het nieuwe jaar blijft men dus investeren in de kwaliteit van de toch al uitgebreide voorzieningen op het park.

Nieuw indoor speellandschap

Het bestaande indoor speeltoestel wordt vervangen door een nieuw speellandschap en er wordt meer ruimte gecreëerd voor het nieuwe horeca terras. Uiteraard hebben ouders ook vanaf dit nieuwe terras een goed zicht op de spelende kids. De oplevering staat gepland voor 1 april!

Maar dat is niet alles. Het recreatieteam krijgt een fonkelnieuw podium in het voormalige Sportcafé. Zo kunnen gasten volop genieten van alle shows en op de Plaza rustig genieten van een hapje en een drankje.

Indoor speeltuin Plaza

Grill restaurant ‘Grillo’

In het voorjaar zal tevens het nieuwe grillrestaurant ‘Grillo’ worden geopend. Bijzonder aan dit horeca punt zijn de tafelgrills waar gasten straks zelf hun stukje vlees, vis of groente kunnen bakken.

Blijf op de hoogte

Via onze Facebook pagina delen wij regelmatig updates rondom de verbouwing van de Plaza!