Recreatiewoning kopen LimburgEen recreatiewoning kopen in Limburg?

Zou u graag een recreatiewoning kopen in Limburg? Wilt u gaan investeren en bent u de mogelijkheden aan het verkennen? Ziet u investeren in een vakantiewoning op een succesvol recreatiepark als een interessante optie? Dan bent u bij Buitenhof de Leistert op de goede plek beland! Een Limburgs vakantiepark, te midden van schitterende groene natuurgebieden. De centrale ligging maakt het vakantiepark een geschikte en populaire uitvalsbasis om de gehele omgeving te verkennen. Het park biedt diverse soorten vakantiewoningen te koop aan voor particuliere en zakelijke investeerders.

Buitenhof de Leistert ligt in de gemeente Leudal, ook wel bekend als de ‘tuin van Limburg’ dankzij de groene natuurrijke omgeving. Investeerders kunnen meeliften op het succes van dit populaire park. Bij het kopen van een recreatiewoning in Limburg ontvangt u namelijk aantrekkelijke verhuuropbrengsten. Natuurlijk kunt u ook gewoon vakantie komen vieren in het door u aangeschafte tweede huis. Er zijn diverse soorten huizen te koop op het park, waaronder moderne recreatiewoningen in eigentijdse stijl en boerderijen die in typisch Limburgse architectuur gebouwd worden.

Reviewer Anouk: “Heel aangenaam verblijf gehad. Mooie moderne huisjes die voldoen aan onze eisen, gezin met twee jonge kinderen. Veel speelmogelijkheden in speeltuin, zwembad en recreatieteam. Leuk terras in de zon.” (Zoover beoordeling, maart 2019)

Geïnteresseerd in het investeren in een vakantiewoning op Buitenhof de Leistert? Vul dan eens het formulier op onze website in en ontvang een brochure met meer informatie. Als u direct contact wil opnemen voor vragen of opmerkingen kunt u ons telefonisch bereiken via 046 411 3290.

Recreatiewoningen en voorzieningen Buitenhof de Leistert

Waarom een recreatiewoning kopen in Limburg bij Buitenhof de Leistert?

Wie een recreatiewoning wilt kopen in Limburg wil natuurlijk een veilige keuze maken. Een investering waar weinig tot geen risico aan verbonden is. Vanwege de populariteit en het succes van het park kunt u rekenen op een uitstekend rendement. Investeren bij Buitenhof de Leistert biedt u daarom allerlei voordelen ten opzichte van andere vakantieparken, met onder meer:

  • Een succesvolle formule die zich in de praktijk bewezen heeft;
  • Geprognosticeerd rendement tot 6% (gebaseerd op reeds gerealiseerde verhuuropbrengsten);
  • Een gevestigd vakantiepark met uitgebreide voorzieningen (nieuw in 2019: waterspeeltuin en amfitheater);
  • Buitenhof de Leistert ontvangt ieder jaar weer vele tevreden gasten die vaak terugkomen;
  • Uitstekende waarderingen op verschillende beoordelingssites;
  • Centrale ligging in een natuurrijke omgeving in Limburg;
  • Het verhuur, onderhoud en beheer wordt verzorgd door het vakantiepark zelf;
  • De mogelijkheid om te kiezen voor een huurgarantie, waarbij u gedurende 5 jaar een vaste huuropbrengst ontvangt.

Reviewer Niki: “Mooi ruim huis welke gewoon goed schoon was. Erg leuk park met een geweldig nieuw restaurant met binnen speeltuin in jungle-thema! We hebben een super leuke vakantie gehad en zijn erg tevreden met onze keuze om na een paar jaar weer eens terug te gaan. Er is veel veranderd met nieuwe speeltoestellen en een grotere zwemvijver, ideaal met deze temperaturen! We hebben alweer geboekt voor volgend jaar 😊. Echt een aanrader!”. (Zoover beoordeling, augustus 2018)

Populairste provincie voor bungalowvakanties

Limburg is al decennialang een toeristische top provincie. Kijkende naar het aantal overnachtingen in vakantieparken in Nederland, staat de provincie op nummer één. Door de groeiende economie en vergrijzing wordt daarnaast verwacht dat vraag in de komende jaren verder zal toenemen. Een positieve ontwikkeling waar onder andere vakantieparken in Limburg en ook Buitenhof de Leistert van zullen profiteren.

Strategische ligging

De Nederlandse Randstad, het Duitse Roergebied (meer dan 50% van alle Duitse vakanties naar NL) en de Belgische stedelijke gebieden Antwerpen en Brussel liggen op 1 tot 1,5 uur reisafstand van De Leistert. Een haast onuitputtelijk potentieel voor korte en langere vakanties. Limburg is vooral zeer populair bij onze Belgische buren. Ook op Buitenhof de Leistert is het aandeel Belgische gasten zeer groot. Hierdoor worden de hoogseizoen periodes verlengd en worden de bezetting en verhuuropbrengsten van de recreatiewoningen verder geoptimaliseerd.

Een succesvol park met hoge waarderingen

Een recreatiewoning kopen in Limburg bij Buitenhof de Leistert is een betrekkelijk veilige investering. Zo kunt u, gelet op het succes van het park, rekenen op een uitstekend rendement. Verder heeft u ook geen omkijken naar het verhuur, onderhoud en beheer van uw vakantiewoning. Recreatiepark de Leistert heeft inmiddels vele jaren ervaring met het op professionele wijze beheren van het vakantiepark en verzorgt het onderhoud zelf. Om de verhuur van de huizen te optimaliseren werkt De Leistert samen met enkele touroperators die op landelijk niveau actief zijn, zoals Roompot Reizen.

Reviewer Muriel: “Gastronomische bungalow is zeer goed ingericht. Zeker bij mooi weer is het fantastisch om zelf te BBQ’en bij minder warm weer is er terrasverwarming. We waren met een familie-vriendengroep aanwezig (leeftijd tss 3 en 80 jaar) en iedereen was heel enthousiast! We komen zeker nog eens terug!” (Zoover beoordeling, april 2019)

Aan gasten is er dus geen gebrek. Buitenhof de Leistert wordt dan ook regelmatig uitstekend gewaardeerd op zoover.nl, bungalowspecials.nl en andere beoordelingssites. Tevens heeft het park enkele prijzen in ontvangst mogen nemen, zoals de Bungalow Specials Awards (meerdere malen). Dit succes vormt een belangrijke factor voor het rendement dat investeerders ontvangen.

Reviewer Iris: “Goed georganiseerd vakantie park. Van alles te doen en voor de kinderen is de animatie super. Wij zijn geweest met kinderen van 2, 8 en 14 jaar oud en de oudste 2 hebben we bijna niet gezien. Wij hebben gekozen voor een huisje en we hadden bijna alle luxe van thuis! Als er iets was werd er meteen wat aan gedaan. Speciaal voor onze jongste is er een traphekje geplaatst en de klink van de slaapkamer omhoog gezet. Wij hebben voor volgend jaar alweer geboekt!” (Zoover beoordeling, november 2018).

Investeringsmogelijkheden op Buitenhof de Leistert

Wanneer u een recreatiewoning koopt op Buitenhof de Leistert, kunt u de woning op verschillende manieren gebruiken. Bij een combinatie van verhuur en eigen gebruik bepalen investeerders zelf hoeveel dagen zij gebruik willen maken van hun recreatiewoning (met een maximum van 60 dagen). Op deze manier kunnen zij optimaal genieten van hun bezit en daarnaast aantrekkelijke verhuuropbrengsten realiseren. Wie kiest voor de meest optimale verhuurresultaten stelt de recreatiewoning het gehele jaar ter beschikking voor de verhuur. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een huurgarantie. De huuropbrengsten zijn dan 100% en niet afhankelijk van de daadwerkelijke opbrengsten. Kortom nog meer zekerheid bij de aankoop van een recreatiewoning in Limburg.

Vraag de brochure aan voor meer informatie!

Wilt u graag een recreatiewoning kopen in Limburg bij Buitenhof de Leistert? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op voor onze brochure of kom langs in het infocentrum in de modelwoning tijdens een van de infodagen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 046 411 3290 en staan u graag te woord.