Sfeerverbetering zwembadDe restyling van het zwembad is afgerond!

Sfeerverbetering subtropisch zwembad

Afgelopen periode werd het plafond vervangen en werd er onderhoud gepleegd aan het bassin. Tijdens deze werkzaamheden werden ook diverse wanden, trapleuningen, beplanting en borden aangepakt en werd er meer kleur aangebracht in het zwembad. Mascotte Pien kreeg een eigen plekje in het peuter/kleuterbad. Nog meer waterpret dus!

Investeringen 2019

We vertelden al eerder dat De Leistert in de komende periode een aantal verbeteringen gaat doorvoeren. Bij deze nog eens alle punten op een rij.

Waterspeeltuin

Rondom de roei/speelvijver zijn al een aantal nieuwe speeltoestellen geplaatst, en de komende periode is de rest van de grote speeltuin aan de beurt. De komende jaren zal een gedeelte van deze speeltuin worden vernieuwd. De Leistert start met een locatie in de buurt van de huidige roei-speelvijver, waar een échte waterspeeltuin wordt gebouwd!

Amfitheater

Het uitzicht vanaf het terras van La Selva Food & Drinks is al fantastisch, maar wordt nog verder verfraaid. De ‘oude’ schuur die er nu nog staat zal worden gesloopt en in de groenwal nabij het terras bouwt De Leistert een multifunctioneel Amfi theater. Tijdens warme zomeravonden kunnen gasten hier straks genieten van heerlijke easy listening of maken kinderen hun eigen toneelstuk.

In extreem koude perioden wordt de vloer van het theater besproeid met water. Er ontstaat dan een heuse schaatsbaan!

Speeltuinje La Selva

Het grasveld voor La Selva gaat omgetoverd worden tot een nieuw speeltuintje (zie onderstaande tekening). Deze speeltoestellen zullen over het gehele park terugkomen.

speeltuintje La Selva

Bouw fase 2 gestart

De Leistert investeert dus volop in het park en de voorzieningen. Slechts een van de redenen waarom het park zo geliefd is bij haar gasten en kopers met vertrouwen investeren in een recreatiewoning op Buitenhof de Leistert. Inmiddels is de bouw van de woningen in fase twee van de uitbreiding gestart! Wilt u ook een recreatiewoning kopen in Limburg? Tijdens de infodagen informeren wij u graag over de investeringsmogelijkheden.