Vernieuwingen op De LeistertOok in 2019 investeert De Leistert weer volop in de faciliteiten op het park!

Waterspeeltuin

Rondom de roei/speelvijver zijn de laatste jaren al een aantal nieuwe speeltoestellen geplaatst. In de komende periode wordt de rest van de grote speeltuin aangepakt en zal een groot gedeelte worden vernieuwd. Het bosje rondom de huidige skelterbaan wordt als eerste aangepakt. Hier verrijst een échte waterspeeltuin waar onder andere waterbattles gehouden kunnen worden en watergoten, watertakels, emmertjes en avontuurlijke oversteekjes te vinden zullen zijn.

Amfi theater

Het uitzicht vanaf het terras van La Selva Food & Drinks is al geweldig en in de aankomende winter wordt dit verder verfraaid. De ‘oude’ schuur die er nu nog staat zal worden gesloopt en in de groenwal nabij het terras wordt een multifunctioneel Amfitheater gebouwd. Hier genieten gasten van heerlijke easy listening en maken de kinderen straks een eigen toneelstuk.

In extreem koude perioden wordt de vloer van het theater met water besproeit en ontstaat er een heuse schaatsbaan.

Nieuw: adventure sportveld en klushuis

Het sportveld op de Buitenhof heeft een flinke metamorfose ondergaan. Er zijn betere voetbaldoelen en een basketbalpaal geplaatst en is er een volleybalveld aangelegd. Daarnaast zijn er een kabelbaan, stormbaan (twee naast elkaar) en trimbaan aangelegd.

Ook het klushuis is helemaal vernieuwd. Het is een multifucnionele en moderne ruimte geworden waar de allerkleinsten kunnen knutselen een kliederen en de oudere jeugd ‘s avonds kan genieten van film- en chillavonden.

Er wordt dus weer flink geïnvesteerd in de toekomst! Een recreatiewoning op de uitbreiding van Buitenhof de Leistert is daarom een solide investering. Benieuwd naar de woningen en het park? Kom dan langs tijdens een van de infodagen of neem contact op voor een persoonlijke afspraak.